L’acadèmia William Einstein naix a Castelló per oferir una formació pròxima i de qualitat. Un programa docent propi i un professorat qualificat són les claus per a què l’alumnat aconseguisca els seus objectius.

William Einstein obri amb unes instal·lacions totalment noves i adients als temps actuals. Posa a la teua disposició una sala d’estudi on podràs quedar-te a estudiar, fer els deures, preparar treballs…

El nostre professorat disposa dʼeines per tal que lʼalumne amb dificultats siga conscient de les seues capacitats i reforce la seua autoestima per esdevindre autònom. El suport i lʼimpuls de les emocions positives de lʼalumne és clau per transformar una actitud que necessita noves perspectives.

Davant dʼaquesta realitat i dʼacord amb la multiplicitat de camins educatius, William Einstein es posa en el lloc de lʼalumne i pot ajudar els alumnes i els seus pares a orientar-los quant a quina direcció prendre respecte a lʼestudi.

Maria Gil, especialista en ciències

Sóc llicenciada en Químiques per la Universitat Jaume I, on també vaig adquirir el Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) ja que sempre vaig tindre clar que la docència era la meua passió.

La meva inquietud per aprendre m’ha format en diversos àmbits. És per aquest motiu que dispose de diversos títols de Valencià (Certificat de Capacitació, Nivell Superior de la JQCV, Nivell Superior de la UJI i B2 de l’EOI), el B2 d’Anglés acreditat per la UOC i nivell A2 d’Italià acreditat per la UJI. A més a més, he realitzat molts cursos de formació pedagògica (“El joc com a recurs didàctic”, “Trastornos de la atención: impulsividad, hiperactividad”, “El desarrollo psicoevolutivo: de la infancia a la adolescencia”, entre molts altres).

La meva amplia experiència com a professora d’Institut amb combinació de les classes particulars que impartisc des de fa més de 10 anys, em donen les competències necessàries per afrontar aquest nou projecte.